top of page
YZ2A4955_edited_edited_edited.jpg

HOE GEBRUIK JE DE LIJMAPP?

✓ Bewaar meerdere projecten tegelijk

✓ Download je projecten als PDF

✓ Leg belangrijke processen vast met foto's

✓ Wijs taken toe in de planning

✓ Voer periodiek interne kwaliteitschecks uit

✓ Vind direct de juiste contactpersoon voor jouw project

sam_7705 (1).png

DE IDEALE ASSISTENT BIJ DE PLANNING EN VERWERKING VAN KALKZANDSTEEN

De nieuwe LijmApp biedt alle planningsrelevante informatie over jouw kalkzandsteen project op mobiele apparaten. De applicatie is opgedeeld in modules en geeft een snel overzicht van specifieke kalkzandsteen toepassingsgebieden.

 

De gebruikersinterface is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en intuïtief te gebruiken. Dit ondersteunt het gericht zoeken naar de benodigde informatie - zowel tijdens een planningsgesprek op kantoor als op de bouwplaats. 

elementen-01.png
image-4-no-bg-resize.png

Het geeft je bijvoorbeeld compacte informatie over bouwmaterialen en voorziet in nauwkeurige informatie over de verwerking van de kalkzandsteen productreeksen, zoals mortels, blokken en elementen. Notities en foto's kunnen ook rechtstreeks via de applicatie worden gedeeld of per e-mail worden verzonden voor later gebruik of verdere verwerking. 

speciemortel-01-01.png

Voor de lijmer beschikt de LijmApp over vele voordelen ten opzichte van de standaard MIP app. Alle formulieren zijn toegespitst op kalkzandsteenelementen en als document wordt BRL 2826-02 erbij geleverd. Je beschikt meteen over alle correcte info die betrekking hebben op het verlijmen van kalkzandsteenblokken en -elementen. 

Dit zorgt er voor dat je bijvoorbeeld bij kimmen de juiste speciemortel gebruikt en bij lijmen de juiste lijmmortel, zomer- en wintermortel.

De volgende formulieren zitten standaard in de LijmApp:

 10.1.3 Inspectierapportage kimmen

✓ 10.2.3 Inspectierapportage lijmen

✓ 4.1 Kwaliteitsbewakingsdocument

✓ 4.2 Beoordeling uitgevoerde corrigerende maatregel
✓ 21.2 Inspectie rapportage metselwerk
✓ 21.3 Inspectie rapportage voegwerk

bottom of page