top of page

Page Title

FAQ

Voor wie is de LijmApp?
De LijmApp is een mobiele applicatie waarmee je als lijmer eenvoudig en effectief kunt communiceren met alle kanalen binnen een bouwproject. Maar ook voor de hoofdaannemer en de kwaliteitsborger biedt de app vele voordelen.


Door wie is de LijmApp ontwikkeld?
De LijmApp is een samenwerkingsverband tussen OCA® en Masters In Proces. De app is ontwikkeld door MIP en verder gespecialiseerd voor lijmbedrijven door OCA®.


Wat is de meerwaarde van de LijmApp t.o.v. de MIP app?
De LijmApp is volledig ingericht voor al jouw lijmwerk. Formulieren zijn speciaal op maat gemaakt voor verwerking van kalkzandsteenelementen. Als document wordt BRL 2826-02 erbij geleverd. Je beschikt dus altijd over alle correcte info en bouwrichtlijnen die betrekking hebben op lijmen.


Wat kost de LijmApp?
Er zijn verschillende licenties beschikbaar. Deze zijn zowel geschikt voor ZZP'ers als grote bedrijven. Het grote voordeel hiervan is dat je per gebruiker minder betaalt bij meerdere accounts. Kijk bij https://www.lijmapp.nl/licenties voor meer informatie.


Is er een training mogelijk waarbij het belang van de Wkb en het gebruik van de LijmApp wordt uitgelegd?
OCA® verzorgt trainingen voor het inwerken van lijmers waarbij de toepassingen van de LijmApp en de invoering van de Wkb centraal staan. Informeer naar de mogelijkheden via info@lijmapp.nl. Voor overige optimalisatieprocessen op de werkvloer kunt u ook bij ons terecht. Masters In Lean levert maatwerk gericht op resultaat, in alle lagen van de organisatie. 


Krijgt de LijmApp updates?
Indien nodig krijgt de LijmApp een update om het functioneren binnen jouw besturingssysteem (Android of Apple) te optimaliseren. Masters In Process zorgt er zo voor dat de app altijd maximaal presteert. 


Hoe wordt de data gestored?
Twee maal daags wordt er door MIP een backup gemaakt van al jouw gegevens. Daarnaast houdt OCA® je dossier bij. Data gaat dus niet zomaar verloren.


Hoe wordt de privacy van mijn gegevens gewaarborgd?
Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Dit geldt voor alle gegevens die u plaatst in de LijmApp.


Waar vind ik de algemene voorwaarden van de LijmApp?
De algemene voorwaarden van Masters In Process zijn van toepassing op de LijmApp. https://www.mastersinprocess.nl/algemene-voorwaarden/


Hoe geef ik een foutmelding door en waar kan ik terecht bij technische vragen over de software?
Neem hierover contact op met Masters In Proces via info@mastersinprocess.com.


Kan ik ook terecht bij mijn gegevens wanneer ik geen toegang tot internet heb?

Nee je hebt hiervoor een verbinding met de MIP servers nodig.


Wat is de opzegtermijn en hoe zeg ik mijn abonnement op?
Er geldt een opzegtermijn van één maand. Geef je opzegging door aan info@lijmapp.nl.


Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben over de Lijmapp?
Nee maar mocht de LijmApp geen meerwaarde voor je hebben dan kun je gebruik maken van de maandelijkse opzegbaarheid. Je krijgt niet je geld terug over de gebruikte periode.


Hoe geef ik een nieuw idee voor de LijmApp door?
Geef je ideeën door aan info@lijmapp.nl.


Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe krijg ik een nieuwe?
Neem contact op met info@lijmapp.nl.

bottom of page